Hopp til hovedinnholdRing ossTilgjengelig 24/7/365
Bilde av kjøleaggregat

Prosjektfakta

En kjølemaskin senket temperaturen til -15 °C
Tørris ble brukt til å kjøle overflatetemperaturen ned til -40 °C

Utfordringen

Kunden hadde behov for å utføre en trykktest på deres nitrogen tank og ønsket å oppnå en overflatetemperatur på -40 °C under testen. Utfordringen bestod i å oppnå og opprettholde denne ekstremt lave temperaturen.

Lasting av utstyr

Løsningen

Energy Rent ble kontaktet for å finne en passende kjøleløsning til trykktesten. For å oppnå målet om -40 °C overflatetemperatur, implementerte Energy Rent en totrinns tilnærming. Først senket vi temperaturen til -15 °C ved hjelp av en kjølemaskin. Deretter ble tørris brukt til å kjøle overflatetemperaturen ned til det ønskede nivået på -40 °C.

Kjøling

Resultatet

Takket være Energy Rents løsning kunne kunden utføre trykktesten av nitrogen tanken på en vellykket måte. Den totrinns tilnærmingen med kjølemaskin og tørris viste seg å være effektiv for å oppnå den ekstremt lave overflatetemperaturen som var nødvendig for testen. Kunden var fornøyd med resultatet og uttrykte sin takknemlighet overfor Energy Rent for deres ekspertise og levering av en skreddersydd kjøleløsning som møtte deres spesifikke behov.

Montering av utstyr

Energy Rent hjalp oss med å oppnå vårt mål under trykktesten av nitrogen tanken. Deres løsning med kjølemaskin og tørris viste seg å være svært effektiv. Vi setter pris på deres ekspertise og skreddersydde tilnærming, og vil definitivt vurdere dem igjen for fremtidige behov.

- Teknisksjef

Haster det?

Vi er tilgjengelige og kan levere innen 24 timer. Du slipper å tenke på montering, det fikser vi.

Ring oss på+47 51 68 88 68

Usikker på hva du trenger?

Vi har lang erfaring og våre dyktige eksperter hjelper deg å finne rett løsning.