Hopp til hovedinnholdRing ossTilgjengelig 24/7/365
dampanlegg

Prosjektfakta

Mobilt dampanlegg med kapasitet på 1000 kg/h
Mobil oljetank inkludert for effektiv drift
Nødvendig for funksjonstesting av industriutstyr

Utfordringen

En kunde trengte en pålitelig og effektiv dampkilde for å gjennomføre funksjonstester på en industriell avfukter. Utfordringen bestod i å tilby en løsning som kunne produsere en nødvendig mengde damp med høy pålitelighet og sikkerhet for å støtte testprosedyrene.

Produktbilde av mobil hetoljekjel

Løsningen

Energy Rent svarte på kundens behov ved å levere et mobilt dampanlegg som kunne produsere opp til 1000 kg damp per time. Anlegget inkluderte en mobil oljetank for enkel og effektiv drift. Dette systemet ble valgt for sin evne til å tilby stabil og kontrollerbar damp, som var essensielt for å oppnå nøyaktige testresultater på avfukteren.

Bilde av en opp montert diesel kjel hos kunde

Resultatet

Med det mobile dampanlegget fra Energy Rent kunne kunden utføre omfattende tester på avfukteren under realistiske driftsforhold. Systemet sørget for konstant og pålitelig damp som var nødvendig for å evaluere avfukterens ytelse og effektivitet. Testene ble gjennomført med suksess, noe som gav verdifull innsikt i produktets kapabiliteter og forbedringer.

Bilde av en opp montert diesel kjel hos kunde

Energy Rent leverte raskt det mobile dampanlegget vi trengte for våre tester. Takket være deres løsning kunne vi utføre pålitelige og effektive tester av vår industrielle avfukter, noe som var avgjørende for vår produktutvikling.

- Prosjektingeniør

Haster det?

Vi er tilgjengelige og kan levere innen 24 timer. Du slipper å tenke på montering, det fikser vi.

Ring oss på+47 51 68 88 68

Usikker på hva du trenger?

Vi har lang erfaring og våre dyktige eksperter hjelper deg å finne rett løsning.