Hopp til hovedinnholdRing ossTilgjengelig 24/7/365
Utleie av kjøle enhet til lager bygning.

Prosjektfakta

150kW kjølemaskin
200kVA generator
1000 liter buffertank
2 pumper
Propylenglykol for optimal varmeoverføring

Utfordringen

Et stort matlager stod overfor en akutt utfordring da deres eksisterende kjølesystem sviktet. Med kritisk behov for å opprettholde temperaturer på -10°C for å sikre matvarenes kvalitet og sikkerhet, var det nødvendig med en rask og effektiv løsning for å unngå omfattende matvaresvinn.

Kjøling av forskningsstasjon

Løsningen

Energy Rent svarte umiddelbart ved å levere og installere en 150kW kjølemaskin optimalisert for -10°C. Komplett sett med tilleggsutstyr inkluderte en 200kVA generator, en 1000 liter buffertank, to pumper, og propylenglykol for effektiv varmeoverføring. Utstyret ble levert og installert på under to timer, noe som minimerer forstyrrelser og potensiell skade på lagrede matvarer.

Mobil Chiller KM 150

Resultatet

Den raske responsen og effektiviteten til det mobile kjøleanlegget sikret at matlagerets temperaturkrav ble møtt kontinuerlig gjennom hele den kritiske perioden. Dette forhindret matvaresvinn og opprettholdt kvaliteten på lagrede varer, noe som sikret virksomhetens omdømme og økonomiske stabilitet.

Leie Kjøleaggregat

Da vårt kjøleanlegg sviktet, var Energy Rent sin evne til raskt å levere en komplett kjøleløsning avgjørende. De installerte nødvendig utstyr med rekordfart, og sikret at våre matvarer forble trygt nedkjølt uten kostbare avbrudd.

- Logistikkleder

Haster det?

Vi er tilgjengelige og kan levere innen 24 timer. Du slipper å tenke på montering, det fikser vi.

Ring oss på+47 51 68 88 68

Usikker på hva du trenger?

Vi har lang erfaring og våre dyktige eksperter hjelper deg å finne rett løsning.