Hopp til hovedinnholdRing ossTilgjengelig 24/7/365
Bilde over flere 2MW varmesentraler

Prosjektfakta

350 kW utslippsfri vekslersentral
115 kW elektrisk kjel for spisslast

Utfordringen

Beboerne i Tau stod overfor utfordringer med eksisterende varmeforsyning som ikke effektivt dekket områdets behov, spesielt under spissbelastninger. Det var nødvendig med en løsning som ikke bare forbedret varmeforsyningen og håndterte lavere trykk, men også var miljøvennlig.

Produktbilde av mobil varmeveksler he 800

Løsningen

Energy Rent installerte en utslippsfri 350 kW vekslersentral som hovedvarmekilde og en 115 kW elektrisk kjel for å håndtere spisslastbehov. Denne kombinasjonen sikret en pålitelig og konstant varmeforsyning med lavere utgangstrykk som var optimalt for lokalsamfunnets infrastruktur, og den integrerte spisslastkjelen ga ekstra kapasitet under høy etterspørsel.

Varmesentral som heises opp på lastebil klar for transport

Resultatet

Med den nye utslippsfrie mobil varmesentralen kunne beboerne i Tau nyte en mer pålitelig og effektiv varmeforsyning. Løsningen bidro til å redusere energiforbruk og miljøpåvirkning, samtidig som den sikret at varmeforsyningen var tilstrekkelig selv under perioder med høy etterspørsel. Dette har forbedret livskvaliteten for beboerne og støttet lokalsamfunnets bærekraftmål.

Nærbilde tatt av kontrollpanel på utstyr levert fra Energy Rent for å håndtere fjernvarme

Energy Rent sitt utslippsfrie varmesystem har vært en game-changer for vår fjernvarmeforsyning i Tau. Vi er imponert over hvordan løsningen både øker effektiviteten og støtter våre miljømål.

- Prosjektleder for kommunal infrastruktur

Haster det?

Vi er tilgjengelige og kan levere innen 24 timer. Du slipper å tenke på montering, det fikser vi.

Ring oss på+47 51 68 88 68

Usikker på hva du trenger?

Vi har lang erfaring og våre dyktige eksperter hjelper deg å finne rett løsning.