Hopp til hovedinnholdRing ossTilgjengelig 24/7/365
Bilde av en Videregående skole

Prosjektfakta

Utslippsfri vannbåren varmesentral med elektrisk kjele
260kW varmekapasitet
Fullt integrert med byggets ventilasjonssystem

Utfordringen

Under konstruksjonen av Tu skole var det essensielt å implementere en miljøvennlig oppvarmingsmetode som kunne integreres med skolens eksisterende ventilasjonssystem. Prosjektet krevde en løsning som ikke bare leverte nødvendig varme, men også opprettholdt strenge miljøstandarder for å minimere CO2-utslipp.

Bilde av mobil vannbåren fossilfri varmesentral

Løsningen

Energy Rent leverte og installerte en utslippsfri vannbåren varmesentral utstyrt med en elektrisk kjele, pumpe, ekspansjonsutstyr og overvåkningssystemer. Denne varmesentralen ble nøye konfigurert for å levere 260kW varme direkte inn i skolens ventilasjonssystem, sikre optimal fordeling av varmen i bygget og samtidig være fullstendig utslippsfri.

Lastebil med varmecontainer lastet på forrand ett bygg under renovering.

Resultatet

Den installerte varmesentralen sikret en jevn og pålitelig varmeforsyning gjennom hele byggeperioden, og bidro til et behagelig arbeidsmiljø for bygningsarbeidere og fremtidige brukere. Løsningen støttet skolens miljømål ved å være helt utslippsfri, noe som gjør det til et foregangsprosjekt i bærekraftig byggebransje.

bilde av montert midlertidig Varmepumpe til bygg

Med Energy Rents utslippsfrie oppvarmingsløsning har vi kunnet nå våre miljømål og sikre en bærekraftig fremtid for Tu skole. Deres ekspertise og løsninger har vært avgjørende for suksessen til vårt prosjekt.

- Prosjektleder

Haster det?

Vi er tilgjengelige og kan levere innen 24 timer. Du slipper å tenke på montering, det fikser vi.

Ring oss på+47 51 68 88 68

Usikker på hva du trenger?

Vi har lang erfaring og våre dyktige eksperter hjelper deg å finne rett løsning.