Hopp til hovedinnholdRing ossTilgjengelig 24/7/365
Raffineri - Utleie av mobil dampkjel til kunde

Leie av mobil dampkjel til enhver anledning

Dampkjeler er aggregater som gjennom oppvarming av vann, produserer vanndamp med høyt trykk. Oppvarmingen av vannet kan foregå på ulike måter og kan blant annet skje gjennom forbrenning av naturgass, olje eller kull. Damp fra kjelen kan blant annet brukes i varmekraftverk, papirindustrien og i varmeverk.

Dampanlegg er ofte kritisk og opprettholder som regle drift iblant annet meieri, raffinerier og sykehus. En mobil dampkjel kan derfor være svært nødvendig om uhell, uforventede eller planlagt stans skulle inntreffe.

Revisjonsstans er ofte planlagt på forhånd og følger normalt en plan. Planlagt revisjonsstans for blant annet raffineri er svært viktig å opprettholde, for å unngå uforventet stans. Raffineriindustrien ble etablert på starten av 1900-tallet i Norge, og har siden vokst i takt med det økende oljeforbruket. Vi har også kompetanse og svært dyktig personell som kan utføre service på allerede eksisterende utstyr.

 

Fleksible løsninger med et stort produktlager

Vi har et bredt og stort produktlager, som gjør det mulig å tilpasse og skreddersy fleksible løsninger ved utleie av mobile dampkjeler. Dampkjelene er klare for rask levering og selvstendig bruk, i tillegg kan vannbehandlingsanlegg og eksterne tankesystemer inkluderes. Vi har dampkjeler fra 400 kg/h til over 16 000 kg/h som raskt kan leveres og installeres, og som er fleksible i bruk. Energy Rent har et stort nettverk med solide partnere

 

Leie av mobil dampkjel

Vi tilbyr leie av mobile dampkjeler for kunder som trenger midlertidig eller ekstra kapasitet. Mobile dampkjeler kan være nødvendig i tilfelle av uforutsette hendelser eller planlagte revisjonsstanser. Våre mobile dampkjeler gir kundene en fleksibel og effektiv løsning for å opprettholde driften. Vi har muligheten til å levere mobile dampkjeler i forskjellige størrelser og mengder, og vårt erfarne team kan hjelpe kundene med å finne den beste løsningen for deres spesifikke behov.

 

Funksjoner

Våre mobile dampkjeler bruker en brenner for å varme opp vannet og slippe ut damp for prosessene. Vi kan utstyre dampkjelene med matevannspumper og lagringstanker, slik at kontinuerlig påfyll av vann sikrer riktig mengde damp til prosjektene. Våre mobile dampkjeler har sikkerhetsventiler som forhindrer at kjelen eksploderer hvis trykket blir for høyt. De er enkle og sikre i bruk.

 

Erfaring og utstyr med mobil dampkjel

Energy Rent har bred erfaring med utleie av mobile dampkjeler. Vårt personell har dyptgående kunnskap om dampkjeler og kan hjelpe kundene med installasjon og oppsett av utstyret. Vi har også muligheten til å levere skreddersydde mobile dampkjeler for spesielle bruksområder, som for eksempel dampkjeler som brukes til å generere damp for matproduksjon.

I 2017 leverte vi et dampanlegg som produserte syv tonn damp i timen til et større raffineri. Vi har også levert til mindre prosjekter, hvor vi blant annet har levert utstyr i form av dampanalegg for å teste industrielle avfuktere. Vi har muligheter for å levere den størrelsen og mengden som kreves for å tilfredsstille akkurat deres behov.

 

Miljøvennlige alternativer

Vi har også en sterk miljøbevissthet og tilbyr miljøvennlige alternativer for våre kunder. Våre mobile dampkjeler kan utstyres med miljøvennlige brennere som reduserer utslippene av skadelige gasser og sikrer at kundene følger miljøreguleringene. Vi tilbyr også energieffektive mobile dampkjeler som kan hjelpe kundene med å redusere energikostnadene og samtidig opprettholde høy produktivitet.

 

Støtte og opplæring

Vi tilbyr også omfattende opplæring og støtte til våre kunder for å sikre at de kan bruke våre dampanlegg på en sikker og effektiv måte. Våre erfarne teknikere kan hjelpe med installasjon og oppsett av mobile dampkjeler, samt tilby opplæring og teknisk støtte for å sikre at kundene kan drifte utstyret på en trygg og effektiv måte.

 

Tilpassede løsninger av dampkjeler

Energy Rent tilbyr skreddersydde løsninger for å møte kundenes behov. Vi kan levere mobile dampkjeler i forskjellige størrelser og kapasiteter, og vårt erfarne team kan hjelpe kundene med å finne den mest kostnadseffektive og effektive løsningen for deres spesifikke behov. Vi har også muligheten til å levere skreddersydde mobile dampkjeler for spesielle bruksområder, som for eksempel dampkjeler som brukes til å generere damp for matproduksjon.

Kontakt oss i dag for å finne ut mer om våre tjenester og produkter.

24/7/365
Teknisk støtte 24/7 365
Utsendelse av utstyr
Leverer til hele Europa

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Nyhetsbrevet vårt inneholder faglig kunnskap og nyheter i bransjen. Vi spammer deg ikke med unødvendig mas.

Haster det?

Vi er tilgjengelige og kan levere innen 24 timer. Du slipper å tenke på montering, det fikser vi.

Ring oss på+47 51 68 88 68

Usikker på hva du trenger?

Vi har lang erfaring og våre dyktige eksperter hjelper deg å finne rett løsning.