Hopp til hovedinnholdRing ossTilgjengelig 24/7/365
Bilde av mobile dampanlegg

Utleie av mobile dampanlegg

Din partner for umiddelbar leveranse

Energy Rent er din ledende ekspert på utleie av mobile dampanlegg , klar for umiddelbar leveranse. Dampanlegg spiller en kritisk rolle i ulike bransjer, fra meierier og raffinerier til sykehus. Vedlikehold av kontinuerlig drift 24/7 er av avgjørende betydning. Vi hos Energy Rent er spesialister innen utleie til industrien og leverer raske og effektive løsninger for å løse ethvert problem. Våre dampanlegg er av ypperste kvalitet, og vi garanterer enkel og sikker drift. 

Tilpassede mobile dampanlegg for dine behov

Uansett om du trenger damp for avfuktingstester, rengjøring eller om ditt eksisterende anlegg er ute av drift, er vi her for å hjelpe. Energy Rent leverer skreddersydde mobile dampanlegg som passer perfekt til dine krav.

Historien om damp som energikilde

Bruken av damp som energikilde har en lang historie, og konseptet med å bruke kokende vann for å skape bevegelse går tilbake til oldtiden. Det første patentet på en dampmaskin ble registrert så tidlig som i 1606, men de virkelig effektive konseptene har utviklet seg de siste 20 årene.

Våre mobile dampkjeler

Hos Energy Rent tilbyr vi utleie av dampkjeler, som er lukkede trykkbeholdere som varmer opp væske for å generere damp. Dampkjelene bruker brennere for oppvarming og frigjør dampen for bruk i de prosessene som våre kunder krever. Med matevannspumper og lagringstanker som gir kontinuerlig påfyll av væske, kan våre dampkjeler produsere så mye damp som nødvendig for ethvert prosjekt.

Erfaring og pålitelighet

Energy Rent har en lang historie innen damp og har levert komplette mobile dampanlegg for testing av industrielle avfuktere. Våre dampkjeler er klare for umiddelbar og selvstendig bruk. I tillegg kan vi inkludere eksterne tanksystemer og vannbehandlingsanlegg. Våre tidligere prosjekter inkluderer også levering og oppstart av et dampanlegg for et stort raffineri som produserer 7 tonn damp i timen. Vår evne til å tilpasse størrelse og effekt begrenses kun av dine behov, og vi står klare til å hjelpe deg med å finne den perfekte løsningen.

Fordeler ved utleie av mobile dampanlegg

Utleie av mobile dampanlegg har flere fordeler sammenlignet med å kjøpe et permanent anlegg:

1. Fleksibilitet – Dampkjeler fra 400 kg/h til over 16000 kg/h

Mobile dampanlegg kan enkelt flyttes etter behov, noe som er spesielt gunstig for bedrifter med skiftende arbeidssteder eller midlertidige prosjekter.

2. Lavere investering

Leie av mobile dampanlegg er ofte rimeligere enn å kjøpe permanente anlegg, noe som gir økonomisk fleksibilitet.

3. Lavere vedlikeholdskostnader

Mobile dampanlegg er vanligvis enklere å vedlikeholde enn permanente anlegg, noe som sparer tid og penger.

4. Rask tilgang og raskt installert

Du kan leie mobile dampanlegg på kort varsel, noe som gir deg umiddelbar tilgang til det du trenger for å fullføre prosjekter. Vi tilbyr ekspress levering.

5. Profesjonell støtte

Leverandører av mobile dampanlegg tilbyr ofte teknisk støtte og opplæring, noe som er spesielt nyttig for bedrifter uten tidligere erfaring med dampanlegg. Vi har et stort nettverk med solide partnere

6. Miljøvennlig

Mobile dampanlegg kan være mer miljøvennlige enn permanente anlegg, siden de ofte bruker biologisk nedbrytbare oljer og har mindre påvirkning på lokale vann- og luftressurser. 

Våre dampkjeler er av industriell utførelse og er klar for umiddelbar og selvstendig bruk. Dampkjelene er forsynt med matepumper, lagringstank for matevann og dual brenner, hvilket gjør at man kan fyre med enten olje eller (natur)gass. Vi kan også inkludere eksternt tanksystem og vannbehandlingsanlegg.

Utleie av dampanlegg er en optimal løsning for bedrifter som søker fleksibilitet, kostnadsbesparelser og enklere vedlikehold. Det gir også rask tilgang til profesjonell støtte og kan være mer miljøvennlig enn permanente anlegg.

Energy Rent står klar til å hjelpe deg med utleie av mobile dampanlegg. Våre eksperter og vårt mangfoldige produktutvalg gjør oss i stand til å levere spesialtilpassede løsninger som oppfyller dine spesifikke behov. Kontakt oss i dag for en uforpliktende samtale og la oss være din pålitelige partner for mobile dampanlegg.

Referanseprosjekt – mobilt dampanlegg på 2000kg/h

Type Prosjekt 

Utleie av mobilt dampanlegg på 2000kg/h med ekspress levering.

Dette prosjektet involverte utleie av et spesialdesignet mobilt dampanlegg med en bemerkelsesverdig kapasitet på 2000 kg/h dampproduksjon. Kundens behov var av akutt karakter, og de stod overfor betydelige utfordringer med sitt eksisterende dampsystem. Vår tilnærming til dette prosjektet gikk utover tradisjonell utleie av utstyr; det var en nøye planlagt og hurtig implementert løsning for å imøtekomme deres behov på kort varsel.

Utstyr

Mobilt dampanlegg

Kort Beskrivelse

Vår kunde stod overfor en pressede situasjon da deres eksisterende dampanlegg møtte uventede utfordringer. Ved å ta kontakt med vårt dedikerte team, kunne vi umiddelbart ta affære for å løse problemet. Vår raske respons og ekspertise gjorde det mulig å levere en skreddersydd løsning på mindre enn 24 timer.

Vår innsats kulminerte i leveransen av et avansert og mobilt dampanlegg på 2000kg/h  dampproduksjon. Denne nyskapende løsningen ble nøye konstruert og tilpasset for å imøtekomme kundens akutte behov. Ved å levere på dette nivået av hastighet og effektivitet, bekreftet vi vår forpliktelse til å levere skreddersydde, pålitelige løsninger for våre kunder.

Vårt mobiledampanlegg er en pålitelig partner for kunder som trenger umiddelbar dampforsyning av høy kvalitet. Med vårt fokus på effektivitet, pålitelighet og skreddersydde løsninger, styrker vi vårt omdømme som en bransjeledende leverandør av dampsystemer.

24/7/365
Teknisk støtte 24/7 365
Utsendelse av utstyr
Leverer til hele Europa

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Nyhetsbrevet vårt inneholder faglig kunnskap og nyheter i bransjen. Vi spammer deg ikke med unødvendig mas.

Haster det?

Vi er tilgjengelige og kan levere innen 24 timer. Du slipper å tenke på montering, det fikser vi.

Ring oss på+47 51 68 88 68

Usikker på hva du trenger?

Vi har lang erfaring og våre dyktige eksperter hjelper deg å finne rett løsning.