Hopp til hovedinnholdRing ossTilgjengelig 24/7/365
Steel sylinders

Utleie av varme, kjøling og ventilasjon til industrien

Energy Rent er spesialister i utleie av mobile løsninger innen varmekjøling og ventilasjonssystem

Vår kompetanse og erfaring, samt tilgang på en rekke spesialprodukter, gjør oss i stand til å levere spesialtilpassede løsninger som dekker ditt behov.

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Nyhetsbrevet vårt inneholder faglig kunnskap og nyheter i bransjen. Vi spammer deg ikke med unødvendig mas.

Hetolje

Hetoljeanlegg kan kjøres med høyere temperatur enn vann og med lavere trykk enn damp. Man har godt kontroll på prosess temperaturen hvilket er veldig viktig i enkelte industrier.

Da hetoljeanlegg ikke inneholder vann får man heller ikke problem med isdannelse. I tillegg så er det få problemer med korrosjon, kondens og avsetninger som følge av oljens egenskaper.

Produksjon av lim

Damp

Hos oss kan du leie komplette dampkjeler, til større dampanlegg, og/eller tilbehør til ditt eksisterende dampanlegg.

Vi har kvalifisert personell som vil hjelpe deg med å finne de rette løsningene og som vil kunne støtte deg fra planleggint til utforming i detalj. Vi tilbyr både oppstart, service og vedlikeholde.

Varmevekslere

Varmevekslere sørger for effektiv varmeoverføring mellom ulike medium og væsker. Mange små kanaler sikrer effektiv overføring over et større areal. Mange kanaler medfører utsatthet for partikler, korrosjon og smuss i anlegget, noe som kan føre til dårligere overføring og kan skape høyere driftskostnader for varmeveksleren.

Dette er noe som skjer over tid i de fleste anlegg, og derfor er kontroll og eventuell rengjøring alfa omega for å sikre et økonomisk og driftssikkert anlegg.

Bilde av coil.

Ekspert på varmeoverføring

Vi i Energy Rent snur oss raskt rundt om uhellet skulle være ute. Skulle du treng akutt eller midlertidige hjelp med kjøle- eller varmeanlegget ditt, så har vi en god løsning for deg.

Vår kompetanse innenfor varmeoverføring gir deg som kunde en unik mulighet til å treffe på graden, få akkurat de testforholdene du trenger og sikre deg de mest optimale driftsvilkårene.

I vår flåte har vi mobile varmevekslere, vann-til-vann, vann-til-luft, i tillegg til energikildene og tilbehøret du trenger.

Midlertidig varmeoverføring

Vi opplevde en betydelig økning i produksjonen etter å ha installert varmepumpen fra Energy Rent. Det enkle grepet med å øke temperaturen på grunnvannet resulterte i raskere vekstforhold for fisken vår. Vi så at røyen vokste betydelig raskere under de varmere forholdene, og dette førte til at produksjonstiden ble halvert hos Norwegian Fish Farms Tydal

Stian Aspaas og Magne Røe, Norwegian Fish Farms Tydal

Du er i trygge hender, la oss hjelpe deg videre!