Hopp til hovedinnholdRing ossTilgjengelig 24/7/365
frosne blåbær

Prosjektfakta

500 kW-varmtvannsbereder
50 C Konstant temperatur som trengtes
Buffertank

Utfordringen

Å opprettholde en kjølig temperatur i et stort matlager mens kjøleanlegget ble reparert. En av Norges største matleverandører oppdaget en alvorlig feil i kjøleanlegget og måtte få det reparert. Dette nødvendiggjorde en midlertidig kjøleløsning for å holde maten kjølig under reparasjonsarbeidet.

Kjølecontainer avbildet i aksjon montert opp hos kunde

Løsningen

Kunden henvendte seg til Energy Rent for hjelp med å finne en midlertidig kjøleløsning for matlageret sitt. Energy Rent kunne levere en 150 kW kjølemaskin som holdt lageret ved -10°C. I tillegg leverte vi en 200 kVA generator, en buffertank på 1000 liter, to pumper og propylenglykol. Energy Rent klarte å levere alt utstyret innen 2 timer etter bestilling.

Utleie kjølemaskin, produktbilde

Resultatet

Maten holdt seg kjølig, og reparasjonsarbeidet gikk smertefritt. Med assistanse fra Energy Rent kunne kunden opprettholde en kjølig temperatur i lageret og sikre at maten ikke ble ødelagt mens reparasjonen pågikk. Energy Rents kjøleanlegg fungerte perfekt, og reparasjonsarbeidet kunne utføres uten problemer. Kunden var svært tilfreds med den midlertidige kjøleløsningen.

Kjøling av forskningsstasjon

Energy Rent hjalp oss i en nødsituasjon da vi hadde en alvorlig feil i vårt kjøleanlegg. De leverte en midlertidig kjøleløsning på under to timer som holdt maten kjølig mens reparasjonsarbeidet ble utført. Vi er svært fornøyd med deres profesjonalitet og effektivitet, og vil definitivt kontakte dem igjen ved behov for midlertidig kjøling.

- Produksjonssjef

Haster det?

Vi er tilgjengelige og kan levere innen 24 timer. Du slipper å tenke på montering, det fikser vi.

Ring oss på+47 51 68 88 68

Usikker på hva du trenger?

Vi har lang erfaring og våre dyktige eksperter hjelper deg å finne rett løsning.