Hopp til hovedinnholdRing ossTilgjengelig 24/7/365
Bilde av ett landbasert oppdrettsannlegg.

Prosjektfakta

150kW isvannsmaskin med fjernovervåkning
2 pumper
1000 liter buffertank
1m³ propylen glykol
4 x 10m 2″ slangesett

Utfordringen

I lakseoppdrettsindustrien er det avgjørende å holde vanntemperaturen på et stabilt og lavt nivå for å sikre optimal vekst og helse for laksen. Oppdrettsanlegget trengte en løsning som kunne levere jevn og pålitelig kjøling, spesielt under varmere måneder når risikoen for overoppheting er størst.

Oppdrettsanlegg på land

Løsningen

Energy Rent leide ut en 150kW isvannsmaskin utstyrt med fjernovervåkning for å gi kontinuerlig og effektiv kjøling. Komplett med 2 pumper, en 1000-liter buffertank, 1m³ propylen glykol, og fire 10m 2" slangesett, ble systemet installert for å sikre at vannet forble på de ønskede lave temperaturene. Fjernovervåkningsteknologien tillot for presis styring og justering av temperaturen etter behov.

Klargjøring av egen kjølemaskin før leveranse til kunde

Resultatet

Med den nye kjøleløsningen kunne oppdrettsanlegget opprettholde den nødvendige vanntemperaturen kontinuerlig. Dette bidro til å forbedre vekstratene og generell helse for laksen, samtidig som det reduserte risikoen for sykdommer som ofte er knyttet til høyere vanntemperaturer. Resultatet var en mer effektiv produksjon og en høyere kvalitet på laksen som ble produsert.

Oppdrett

Med Energy Rent sin chiller-løsning har vi oppnådd jevn temperaturkontroll som er avgjørende for vår lakseproduksjon. Det har gitt oss større trygghet og forbedret kvaliteten på vår laks.

- Driftsleder, Lakseoppdrett

Haster det?

Vi er tilgjengelige og kan levere innen 24 timer. Du slipper å tenke på montering, det fikser vi.

Ring oss på+47 51 68 88 68

Usikker på hva du trenger?

Vi har lang erfaring og våre dyktige eksperter hjelper deg å finne rett løsning.