Hopp til hovedinnholdRing ossTilgjengelig 24/7/365
Bilde av kjølemaskin på toppen av et bygg

Effektiv utleie av kjøleanlegg

Effektiv utleie av kjøleanlegg for alle kjølebehov

Når det kommer til midlertidig kjøling og nødkjøling, er det avgjørende å ha pålitelige løsninger som dekker alle dine behov. Hos Energy Rent tilbyr vi en markedsledende utleieservice for kjøleanlegg som strekker seg fra 50 kW til 1500 kW. Uansett om du står overfor en krisesituasjon, trenger reserveutstyr under vedlikehold, eller ønsker å finne det mest energieffektive kjøleanlegget for din virksomhet, er vi her for å hjelpe deg. Vårt brede utvalg av kjøleanlegg gir deg fleksibiliteten du trenger for å løse utfordringer knyttet til plassmangel, strenge krav til vannutslipp og mer.

Vi i Energy Rent har spisskompetanse på mobil kjøling, enten det gjelder utleie av kjøleanlegg til tungindustri, bygg og anlegg, oppdrett eller til næringsmiddelindustrien så har vi løsningene.

Våre kjøleanlegg

  • Utviklet for bruk under tøffe forhold – Våre kjøleanlegg er konstruert for å takle de mest krevende miljøene, og de gir pålitig ytelse selv under tøffe forhold.
  • Enkle i drift med fleksible kontrollmuligheter – Vi tilbyr brukervennlige løsninger med fleksible kontrollalternativer, slik at du kan tilpasse kjøleanlegget til dine spesifikke behov.
  • Miljøvennlige og KFK-frie – Vi prioriterer miljøet og våre kjøleanlegg er helt uten skadelige KFK-kjølemidler.
  • Modulbasert og skalerbarhet – Våre kjøleanlegg er modulbaserte, noe som gir deg muligheten til å kombinere enheter for å oppnå store kapasiteter, helt opp til mange megawatt.

Fleksibel kjøling for alle behov

Våre utleie kjøleanlegg er utviklet for å være allsidige og tilpasses ulike bruksområder. Dette gjør dem ideelle for en rekke industrier, inkludert kontorer, oljerigger, industrianlegg, og mange flere. Uansett hvilken type virksomhet du driver, kan våre kjøleanlegg tilpasses for å møte dine spesifikke krav på en kostnadseffektiv og effektiv måte.

For kontorbygg og kommersielle fasiliteter gir våre kjøleanlegg pålitig klimakontroll som sikrer en behagelig arbeidsmiljø. Våre enheter kan tilpasses for å opprettholde riktig temperatur og fuktighetsnivå, noe som bidrar til å forbedre produktiviteten og komforten til ansatte og kunder.

Industrianlegg krever ofte skreddersydde kjøleløsninger, spesielt når det gjelder prosesskjøling. Våre modulbaserte kjøleanlegg kan tilpasses for å møte de spesifikke kravene til industrielle operasjoner, uansett om det innebærer å opprettholde nøyaktige temperaturer for produksjon eller kjøling av maskiner og utstyr.

Våre utleiekjøleanlegg er ikke bare allsidige, de er også kostnadseffektive og energieffektive. Ved å tilby skreddersydde løsninger kan vi optimalisere ytelsen til kjøleanlegget for å redusere energiforbruket og minimere driftskostnadene. Dette betyr at du kan nyte pålitelig kjøling uten å bryte budsjettet.

I tillegg til kostnadseffektiviteten er våre kjøleanlegg utstyrt med brukervennlige kontrollsystemer som gjør det enkelt å overvåke og justere innstillinger etter behov. Dette gir deg full kontroll over kjølesystemet ditt, og du kan tilpasse det i sanntid for å oppnå optimale resultater.

Våre varmepumper

Våre varmepumper er allsidige og innovative løsninger som kan brukes både for kjøling og oppvarming av ulike områder og bruksområder. Dette gir deg en kostnadseffektiv måte å oppnå både komfortklima og energieffektivitet.

Når det gjelder kjøling, fungerer våre varmepumper på samme måte som tradisjonelle kjølesystemer. De trekker varmen ut av rommet eller området og reduserer temperaturen, slik at du kan opprettholde en komfortabel innetemperatur selv på de varmeste dagene. Dette er spesielt viktig i områder med høy temperaturbelastning.

Våre varmepumper er også kjent for sin energieffektivitet. Ved å bruke omgivelsesvarme til både kjøling og oppvarming, reduserer de behovet for ekstra energi og bidrar til lavere strømregninger. Dette er spesielt gunstig for bedrifter som ønsker å minimere energiforbruket og redusere sin miljøpåvirkning.

En annen fordel med varmepumper er at de krever mindre plass sammenlignet med separate kjøle- og oppvarmingssystemer. Dette frigjør verdifullt gulvareal i bygninger og installasjoner, noe som kan være avgjørende i områder med begrenset plass.

Lang erfaring innen utleie

Vi i Energy Rent vet at temperaturkontroll er viktig. Mange av våre kunder lever av å holde en lav temperatur i prosessen. Da er det greit å vite av vi kan levere nøkkelferdig kjøleutstyr på rekord tid. Vi har over ti års erfaring innen utleie av kjøleanlegg, og under kan du se noen av prosjektene vi har levert til.

– Mobilt kjøleutstyr til matvareindustrien
– Utleie kjøleutstyr til filmsettet til Hollywood filmen «Snømannen»
– Utleie kjøleutstyr til sykehus
– Leie av kjøleutstyr til oppdrettsnæringen
– Utleie kritisk kjøleutstyr til IT sektoren

Våre kjøleanlegg har overvåkning av driftsparametre, som gir ekstra sikkerhet og trygghet for våre kunder. Vi er her for å sikre at du får den beste totale opplevelsen når det gjelder midlertidig kjøling. Velg oss som din pålitelige partner, og la oss sammen finne den perfekte kjøleløsningen som dekker alle dine behov.

Med vår utleietjeneste for kjøleanlegg kan du være trygg på at du har den beste støtten og ekspertisen tilgjengelig for å oppnå optimal komfort, effektivitet og kostnadsbesparelser. Ta kontakt med oss i dag, og la oss begynne å arbeide sammen for å finne den skreddersydde løsningen som passer best for din virksomhet.

Visste du forresten av vi leier ut alt av kjøleanlegg til isbanene til vårt konsept, IceBreaker?

24/7/365
Teknisk støtte 24/7 365
Utsendelse av utstyr
Leverer til hele Europa

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Nyhetsbrevet vårt inneholder faglig kunnskap og nyheter i bransjen. Vi spammer deg ikke med unødvendig mas.

Haster det?

Vi er tilgjengelige og kan levere innen 24 timer. Du slipper å tenke på montering, det fikser vi.

Ring oss på+47 51 68 88 68

Usikker på hva du trenger?

Vi har lang erfaring og våre dyktige eksperter hjelper deg å finne rett løsning.