Hopp til hovedinnholdRing ossTilgjengelig 24/7/365
Bilde over flere 2MW varmesentraler

Leie varmesentral

Mobil varmesentral

Vi tilbyr fleksible leiemuligheter for mobile varmesentraler som passer ditt kapasitetsbehov. Våre mobile varmesentraler kan drives av ulike energikilder, inkludert gass, olje, bio-oljestrøm og pellets.

En mobil varmesentral for utleie består hovedsakelig av en ISO container, brenner, kjele, pumpe og styrepanel. Den fungerer som et eksternt fyrrom og kan i noen tilfeller ha en integrert tank for en mer praktisk plassering på stedet. Vi har levert mobile varmesentraler med kapasiteter som spenner fra 50 kW til over 7 MW i enkelte prosjekter.

Hvem kan leie varmesentral? Det er veldig stor spredning med tanke på hva hvem som leier. Det er alt fra fotballklubber (undervarme til gressmatta), sykehus, produksjon og industri til bygg og anleggsbransjen. Felles for alle våre kunder er at de oppdager muligheten for å leie slikt utstyr, selv om mange tidligere ikke visste at dette var en alternativ løsning.

Vi forstår at miljøvennlige løsninger er stadig viktigere for våre kunder. Derfor tilbyr vi også uleie av varmepumper som er et mer energieffektivt og miljøvennlig alternativ. Varmepumper utnytter energien fra omgivelsene for å produsere varme, og de gir betydelige fordeler med lavere energiforbruk og reduserte utslipp. Vårt utvalg av mobile varmepumper kan dekke ulike behov og størrelser, og de gir pålitig og effektiv oppvarming i tråd med dagens miljøkrav. Vi er dedikert til å tilby bærekraftige løsninger som bidrar til å redusere vår påvirkning på miljøet samtidig som vi oppfyller våre kunders behov for varme og komfort.

Ta kontakt i dag, så hjelper vi deg med å finne den beste løsningen for leie av varmesentral.

24/7/365
Teknisk støtte 24/7 365
Utsendelse av utstyr
Leverer til hele Europa

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Nyhetsbrevet vårt inneholder faglig kunnskap og nyheter i bransjen. Vi spammer deg ikke med unødvendig mas.

Haster det?

Vi er tilgjengelige og kan levere innen 24 timer. Du slipper å tenke på montering, det fikser vi.

Ring oss på+47 51 68 88 68

Usikker på hva du trenger?

Vi har lang erfaring og våre dyktige eksperter hjelper deg å finne rett løsning.