Hopp til hovedinnholdRing ossTilgjengelig 24/7/365
Container varme

Utleie av varmecontainer

Vi tilbyr utleie av varmecontainere i mange ulike kapasiteter og med mange forskjellige varmekilder.
En varmecontainer er en mobil varmesentral som produserer vannbåren varme. I en varmecontainer finner du en varmekjele, pumpe og ventiler, for å nevne noe.
Varmekjelen kan drives med gass, olje, pellets eller strøm, eller etter ønske. Fossilfri oppvarming er i skuddet for øyeblikket, og vi kan selvfølgelig levere varmecontainere som bruker dette som energikilde.
Bruken av varmecontainere er mange siden varmt vann produseres. Temperaturområdet der det varme vannet produseres betyr at det kan brukes til å varme opp alt fra hoteller, byggeplasser, fotballbaner for å nevne noen områder.
Utleie av varmecontainer brukes ofte i byggebransjen for å tørke bygninger og for å forsyne arbeiderne med varme under arbeidsdagen om vinteren. Varmecontainere brukes også som mobile fjernvarmeverk ved avbrudd eller ved uforutsette hendelser.
Fjernvarmeselskaper har ofte strengere krav enn bygg- og anleggsindustrien, når vi tenker på temperaturintervaller og trykklasser.
Sammen med varmecontainer kan vi leie ut mobile tanker, fleksible rør og brensel. Vi kan tilby å levere komplette løsninger for utleie av varmecontainere, fra A til Å, inkludert operativt ansvar og overvåking.

24/7/365
Teknisk støtte 24/7 365
Utsendelse av utstyr
Leverer til hele Europa

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Nyhetsbrevet vårt inneholder faglig kunnskap og nyheter i bransjen. Vi spammer deg ikke med unødvendig mas.

Haster det?

Vi er tilgjengelige og kan levere innen 24 timer. Du slipper å tenke på montering, det fikser vi.

Ring oss på+47 51 68 88 68

Usikker på hva du trenger?

Vi har lang erfaring og våre dyktige eksperter hjelper deg å finne rett løsning.