Hopp til hovedinnholdRing ossTilgjengelig 24/7/365
Utleie av mobil varmeveksler til industri

Utleie varmeveksler

Utleie av varmevekslere fra Energy Rent

Hos Energy Rent tilbyr vi et bredt spekter av varmevekslere for umiddelbar leie. Vårt utvalg inkluderer mobile varmevekslere laget av ulike materialer som titan og 316 syrefast stål, som passer for de fleste applikasjoner, både med pakninger og loddet.

Visste du forresten at vi også er distributør av varmevekslere og kan skaffe deg en ny veksler for kjøp? Vi kan levere komplette enheter med koblinger, overganger og slanger, og til og med tillegge shunt-systemer for å gi deg de nøyaktige parameterne du trenger.

Spisskompetanse innen utleie av varmevekslere og varmeoverføring

Etter flere års erfaring med salg hos produsenter, distribusjon og utleie av varmevekslere, har vi opparbeidet oss spisskompetanse innen midlertidig varmeoverføring. Som våre tidligere prosjekter viser, har vi håndtert en rekke oppdrag knyttet til midlertidig varmeoverføring, og utleie av varmevekslere er en sentral del av vår ekspertise.

Utleie av varmevekslere til oppdrettsnæringen

I oppdrettsnæringen er riktig vanntemperatur avgjørende når fisken skal settes i vannet. Vi tilbyr utstyr for både oppvarming og kjøling av sjøvann, brakkvann og ferskvann. For våre kunder i oppdrettsnæringen har vi levert løsninger for å regulere vanntemperaturen og sikre optimale forhold for settefisk og yngel.

Utleie varmevekslere i forskjellige varianter

Hovedoppgaven til varmevekslere er å overføre energi fra ett medium til et annet. De kan også brukes til trykkavlastning eller for å skape et hydraulisk skille mellom to medier. Varmevekslere finnes i ulike former og størrelser, avhengig av bruksområdet.

Varmevekslere er en viktig komponent i mange industrier og brukes også i klimaanlegg og for å kjøle ned forbrenningsmotorer. De vanligste typene varmevekslere vi tilbyr inkluderer væske-til-væske, luft-til-væske og luft-til-luft-varmevekslere.

Produktbilde av varmeveksler he 400c

Dimensjonering av varmevekslere for utleie

Kostnad og ytelse er to nøkkelparametere som påvirker valget av varmevekslere. En viktig faktor som påvirker prisen er LMTD (Log Mean Temperature Difference), som representerer forskjellen i temperatur over varmeveksleren.

Ved dimensjonering av varmevekslere for utleie tar vi hensyn til en rekke parametere, inkludert kapasitet, temperatur, overflateareal, trykktap og typen medier som skal overføre varme. Vi bruker avanserte dimensjoneringsverktøy som kan tilpasses dine spesifikke krav for å skreddersy den mest optimale varmevekslerløsningen.

Kilfrost ALV: en giftfri løsning

Det er også viktig å velge riktig varmeoverføringsvæske for jobben. La oss se på et eksempel innen næringsmiddelindustrien. Her brukes ofte den giftfrie væsken propylenglykol. Ulempen med denne væsken er at den blir tykkere ved lave temperaturer, noe som resulterer i økt trykktap, redusert ytelse og høyere kostnader. Ved å velge den giftfrie Kilfrost ALV-væsken kan du bruke en mindre varmeveksler og oppnå betydelige kostnadsbesparelser. Kilfrost ALV er spesielt utviklet for å forbedre både effektiviteten og sikkerheten ved lavtemperaturkjøling.

Produktbilde av kilfrost GEO

Hos Energy Rent har vi ekspertisen og utstyret du trenger for å finne den optimale utleievarmeveksleren som passer dine behov. Ta gjerne kontakt med oss for en uforpliktende samtale om utleie av varmevekslere og midlertidig varmeoverføring.

24/7/365
Teknisk støtte 24/7 365
Utsendelse av utstyr
Leverer til hele Europa

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Nyhetsbrevet vårt inneholder faglig kunnskap og nyheter i bransjen. Vi spammer deg ikke med unødvendig mas.

Haster det?

Vi er tilgjengelige og kan levere innen 24 timer. Du slipper å tenke på montering, det fikser vi.

Ring oss på+47 51 68 88 68

Usikker på hva du trenger?

Vi har lang erfaring og våre dyktige eksperter hjelper deg å finne rett løsning.