Hopp til hovedinnholdRing ossTilgjengelig 24/7/365
Fossilfri oppvarming

Utleie av fossilfri oppvarming

Fremtiden for byggeplasser

Den norske regjeringen ønsker fossilfrie løsninger til byggeplasser over hele landet innen 2025. Videre har miljødirektoratet kartlagt bruken av fossil varme kommer frem til at Bensin, diesel, fyringsolje og gass skal fases ut i årene som kommer. I rapporten nevner de at varmeaggregater som bruker fossil diesel kan byttes med varme fra elektrisitet eller fjernvarme.

Derfor har vi i Energy Rent fokus på å levere løsninger for fossilfri oppvarming. Vi har utleie av fossilfri oppvarming til din byggeplass. Har du et stort prosjekt på gang? Ikke nøl med å kontakte oss om fossilfrie løsninger i selve byggeprosessen. Vi i Energy Rent har kompetansen og utstyret som står i stil med regjeringens ønsker.

Tørking og tining

Vi leier ut fossilfri varme i mange varianter til din byggeplass. Skulle du trenge oppvarming under selve byggeprosessen, enten det er til tørking eller tining, har vi det du trenger.

I produktporteføljen vår finner du alt fra mobile varmevekslere til luftcoils. Vi kan blant annet leie ut vannbåren varme med bioolje, gass, varmepumpe eller strøm. For oss er ingen prosjekter for små eller for store. Vi har levert flere varmeanlegg i MW-klassen, faktisk over 7,5 MW i ett og samme prosjekt.

Referanseprosjekt: Forsvarsbygg i Sverige

Én av våre referansejobber knyttet til utleie av fossilfri oppvarming til byggeplasser var da vi testet kjøleanlegget for forsvarsbygg i Sverige med bioolje. Vi leverte 1,5 MW varme med komplett leveranse, temperaturstyring og shunt. RME100 biofyringsolje på raps tilfredsstiller kravene for fossilfritt, og det meste av vårt utstyr kan kjøre på denne typen olje.

Hvorfor velge Energy Rent?

Ved å velge Energy Rent får du ikke bare tilgang til banebrytende teknologi og skreddersydde løsninger, men også en partner som er dedikert til å redusere byggebransjens miljøfotavtrykk. Vår ekspertise og erfaring sikrer at ditt prosjekt oppnår maksimal effektivitet med minimal miljøpåvirkning.

Ta kontakt for fossilfrie løsninger

Er du klar for å gjøre byggeplassen din mer miljøvennlig? Ta kontakt med oss for en uforpliktende samtale om hvordan vi kan hjelpe deg med å oppnå dine miljømål med våre fossilfrie oppvarmingsløsninger. La oss sammen jobbe for en grønnere fremtid.

24/7/365
Teknisk støtte 24/7 365
Utsendelse av utstyr
Leverer til hele Europa

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Nyhetsbrevet vårt inneholder faglig kunnskap og nyheter i bransjen. Vi spammer deg ikke med unødvendig mas.

Haster det?

Vi er tilgjengelige og kan levere innen 24 timer. Du slipper å tenke på montering, det fikser vi.

Ring oss på+47 51 68 88 68

Usikker på hva du trenger?

Vi har lang erfaring og våre dyktige eksperter hjelper deg å finne rett løsning.